Vuosikertomus

VUOSIKERTOMUS 2016

Yleistä

Yhdistyksen sihteeri- ja hallintopalvelun hoiti 1.1.–31.12.2016 Keskuskauppakamari. Vuoden lopussa yhdistyksellä oli 30 jäsentä, joista 19 yritysjäseniä, 11 yksityisjäsentä. Jäsenmaksujen suuruudet olivat 175 euroa yritysjäseniltä ja 30 euroa yksityisjäseniltä. Yhdistyksen sihteerinä toimi yhteyspäällikkö Anne Hatanpää Keskuskauppakamarista.

Hallituksen toiminta

Yhdistyksen hallitus kokoontui kolme kertaa kertomusvuoden aikana. Hallituksen kokoonpano oli: R. Kenneth Wrede, puheenjohtaja, Wrede & Co Oy, Mikko Niini, varapuheenjohtaja, Vientistrategit Oy, Ingmar Haga, Agnico-Eagle Finland Oy, Juha Hellgren, Wihuri Oy, Finn Lyckoberg, henkilöjäsen, Antti-Reko Suojanen, Aker Arctic Technology Inc. ja Seppo Vihersaari, Kanadan suurlähetystö.

Vuosikokous

Vuosikokous pidettiin 12.4.2016 St1 Biofuels Oy:ssä. Toimitusjohtaja Mika Aho piti kokouksen yhteydessä esitelmän yrityksestä.

Tilaisuudet

19.08.2016    Yhteistyössä ulkoministeriön kanssa järjestettiin Katse kohti Yhdysvaltoja ja Kanadaa -tilaisuus, jossa julkaistiin ulkoministeriön vuotuinen katsaus maailmantalouden, kauppapolitiikan ja yksittäisten markkinoiden muutoksiin (Maailman markkinat 2016 – 2017)

26.08.2016    Suomen Kanadan suurlähettiläs Vesa Lehtonen piti esitelmän aiheesta “Views on the economic and political environment in Canada under Prime Minister Justin Trudeau’s government”.

29.11.2016 pidettiin CETA Business Seminar yhdessä ulkoministeriön kanssa.

20.12.2016 joululounaalla puhujana oli Mr Francis Uy, Deputy Head, Consul and Senior Trade Commissioner, Canadian Embassy in Helsinki, ja hänen aiheenaan oli “Canada and Finland – looking forward to 2017”.

Yhdistyksen muut tilaisuudet

Kauppayhdistyksen jäseniä informoitiin muun muassa seuraavista tapahtumista:

29.11.2016    Growth Caravan – Arctic Means Business

01.07.2016    Canada Day Happening in the Park, Kansalaistori, in the EuroGames Village at the EuroGames Tent stage.

Muu toiminta

Hallituksen jäsenet ovat toimintavuoden aikana pitäneet aktiivisesti yhteyttä toimialueen suurlähetystöjen edustajiin. Kauppayhdistyksellä on ollut aktiivista informaation välitystä toiminta-alueesta ja tapahtumista sähköpostitse.

Talous 2016

Jäsenmaksutuotot olivat 3800 euroa. Tilikauden alijäämä oli 631,33 euroa.