Suomi-Iran kauppayhdistys – Finland-Iran Trade Association

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää Suomen ja Iranin välisten taloudellisten ja kaupallisten suhteiden yleisiä edellytyksiä sekä näihin suhteisiin liittyvää ammatillista kanssakäymistä.

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017

*kauppayhdistyksen toiminnan perustana säännölliset jäsentilaisuudet joko aamiais-, lounas- tai iltapäiväkokouksina, mahdollisesti myös yhteistyössä muiden kauppayhdistysten kanssa

*2 – 3 lounaskokousta vuoden aikana, puhujina esimerkiksi Ulkoasiainministeriön, lähetystöjen sekä yritysten edustajia

*pyritään järjestämään vapaamuotoisia, ”clubmaisempia”, jäsenkokouksia jäsenyritysten tiloissa.

*pyritään järjestämään tilaisuuksia pääkaupunkiseudun ulkopuolella yhteistyössä muiden kauppayhdistysten tai muiden vienninedistämisorganisaatioiden kanssa

*yhdistyksen tiedonvälitys pääasiassa sähköistä; e-mailin ja www.kauppayhdistys.fi internet – sivujen kautta tapahtuvaa

*ylläpidetään suhteita mm. Team Finland –toimijoihin, kauppakamari-verkostoon, Elinkeinoelämän Keskusliittoon sekä Iranin Suomen suurlähetystöön. Kauppayhdistys tiivistää yhteistyötä, ja hakee sille muotoja, muiden Lähi-idässä toimivien organisaatioiden kanssa.

*informoidaan jäseniä Iranissa pidettävistä messu- ja konferenssitapahtumista sekä muista ajankohtaisista aiheista ja järjestetään tarvittaessa aiheisiin liittyviä infotilaisuuksia. www.kauppayhdistys.fi – sivustolle päivitetään ajankohtaisia tarjouspyyntöjä.

*välitetään jäsenkunnalle tiedotteita vientivalvonnasta ym. Iranin ajankohtaisista aiheista Ulkoasiainministeriön/ Suomen Teheran suurlähetystön aineistojen pohjalta