Vuosikertomus

Yleistä

Yhdistyksen sihteeri- ja hallintopalvelun hoiti 1.1.–31.12.2017 Keskuskauppakamari. Vuoden lopussa yhdistyksellä oli 27 jäsentä, joista 16 yritysjäseniä, 11 yksityisjäsentä. Jäsenmaksujen suuruudet olivat 200 euroa yritysjäseniltä ja 50 euroa yksityisjäseniltä. Yhdistyksen sihteerinä toimi yhteyspäällikkö Anne Hatanpää Keskuskauppakamarista.

Hallituksen toiminta

Yhdistyksen hallitus kokoontui kerran kertomusvuoden aikana. Hallituksen kokoonpano oli:
R. Kenneth Wrede, puheenjohtaja, Wrede & Co Oy, Mikko Niini, varapuheenjohtaja, Vientistrategit Oy, Ingmar Haga, Agnico-Eagle Finland Oy, Juha Hellgren, Wihuri Oy, Finn Lyckoberg, henkilöjäsen, Antti-Reko Suojanen, Aker Arctic Technology Inc. ja Seppo Vihersaari, Kanadan suurlähetystö.

Vuosikokous

27.04.2017    Vuosikokous järjestettiin Fondia Oyj:ssä. Sara Leclerc, Senior Legal Counsel, Fondia                 Oyj esitelmöi aiheesta: Innovations in the Legal Industry, the Fondia Story

KOKOUKSET

25.08.2017    Suomen Kanadan suurlähettiläs Vesa Lehtonen piti esitelmän aiheesta: Views on the economic and political environment in Canada from the Finnish perspective.

02.11.2017    The Canadian Market and How to Succeed -tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Suomen Yrittäjien, Saksalais-Suomalaisen kauppakamarin (AHK Finnland) ja  Finpron kanssa. Skypen välityksellä kuultiin AHK Kanadan esitelmät.

28.11.2017   Roundtable – CETA OPPORTUNITIES FOR FINLAND AND CANADA –tilaisuudessa puhuivat:

Mr Craig Alexander, the Senior Vice-President and Chief Economist for the Conference Board of Canada,

Mr. Pasi-Heikki Vaaranmaa, Director Trade Policy Unit, Department for External Economic Relations, Ministry for Foreign Affairs of Finland

MUUT TILAISUUDET

28.4.2018      Vientikaupan seminaari järjestettiin. Yhtenä osa-alueena seminaarissa käsiteltiin       CETA-sopimusta.

Yhdistyksen tiedotus tapahtui pääosin sähköpostitse ja internet-sivuston www.kauppayhdistys.fi – sivuston kautta. Lisäksi jäsenille lähetettiin suurlähetystöjen ja ministeriöiden toimittamia tiedotteita ja välitettiin tietoa muiden toimijoiden järjestämistä tapahtumista, valtuuskuntavierailuista jne.

Talous 2017

Jäsenmaksutuotot olivat 3 975,00 euroa. Tilikauden ylijäämä oli 216,61 euroa.