Vuosikertomus

VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2018

YLEISTÄ

Yhdistyksen sihteeri- ja hallintopalvelun hoiti 1.1.–31.12.2018 Keskuskauppakamari. Vuoden lopussa yhdistyksellä oli 25 jäsentä, joista 14 yritysjäseniä, 11 yksityisjäsentä. Jäsenmaksujen suuruudet olivat 200 euroa yritysjäseniltä ja 50 euroa yksityisjäseniltä. Yhdistyksen sihteerinä toimi yhteyspäällikkö Anne Hatanpää Keskuskauppakamarista.

HALLITUKSEN TOIMINTA

Yhdistyksen hallitus kokoontui kaksi kertaa kertomusvuoden aikana. Hallituksen kokoonpano oli seuraava:

Puheenjohtaja:                   R. Kenneth Wrede, Asianajotoimisto Wrede & Co Oy

Varapuheenjohtaja:          Mikko Niini, Vientistrategit Oy
Jäsenet:                             Juha Hellgren, Wihuri Oy

Finn Lyckoberg, henkilöjäsen
Antti-Reko Suojanen, Aker Arctic Technology Inc.

Seppo Vihersaari, Kanadan suurlähetystö

Jouko Virkkunen, henkilöjäsen

VUOSIKOKOUS

Vuosikokous pidettiin 17.5.2018 Keskuskauppakamarissa. Varsinaisen kokouksen jälkeen kuultiin Kanadan Suomen suurlähettilään Andrée Noëlle Cooliganin katsaus ja PrimeR Oy:n hallituksen puheenjohtajan Matti Karjulan esitelmä ”Lates biorefinery projects in Finland – could this knowhow be imported to Canada?”

KOKOUKSET

23.8.2018 Suomen Kanadan suurlähettiläs Vesa Lehtonen piti esitelmän aiheesta: Views on the economic and political environment in Canada from the Finnish perspective.

12.12.2018 Kanadan Suomen suurilähettiläs Jason Tolland tapasi klubin jäseniä ja esitelmöi heille

aiheesta: Observations on trade, how and why to diversify.

Yhdistyksen tiedotus tapahtui pääosin sähköpostitse ja internet-sivuston www.kauppayhdistys.fi – sivuston kautta. Lisäksi jäsenille lähetettiin suurlähetystöjen ja ministeriöiden toimittamia tiedotteita ja välitettiin tietoa muiden toimijoiden järjestämistä tapahtumista, valtuuskuntavierailuista jne.

TALOUS

Jäsenmaksutuotot olivat 3 150,00 euroa. Tilikauden alijäämä oli 993,06 euroa.

Hallitus,

maaliskuu 2019