Vuosikertomus

SUOMI-KOREA KAUPPAYHDISTYS RY:N VUOSIKERTOMUS 2018

YLEISTÄ

Vuosi 2018 oli yhdistyksen 33. varsinainen toimintavuosi. Vuoden lopussa yhdistyksellä oli 30 yritys- ja yhteisöjäsentä ja 11 henkilöjäsentä.

Yhdistyksen hallintopalveluista erillistä korvausta vastaan vastasi Keskuskauppakamari. Yhdistyksen sihteerinä toimi Hanna-Leena Harma ja Hannele Visuri, Keskuskauppakamari.

HALLITUS

Hallituksen kokoonpano vuonna 2018 oli:

Kari Heliö, Eversheds Asianajotoimisto Oy

Varapuheenjohtajat

Tapani Kurki, Marja Kurki Oy

Pertti Mero, Quanton Oy

Hallituksen jäsenet

Kari Hietanen, Wärtsilä Oy

Jukka Nuortio, Nordea Pankki Suomi Oyj

Jani Peuhkurinen, Finnair Oyj

Anu Vauhkonen, Aarikka Oy.

Kauppayhdistyksen hallitus kokoontui toimintavuoden aikana kaksi kertaa: 20.3.2018 ja 22.10.2018.

TOIMINNANTARKASTAJAT

Toiminnantarkastajina ovat toimineet Antero Lahtinen ja Matti Vinha ja varatoiminnantarkastajina ovat toimineet Risto Elomaa ja Olli Juvonen.

TOIMINTA

Vuosikokous

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin 26.4.2018. Paikalla oli 13 vierasta. Vuosikokouksen puhujavieraana oli Teppo Turkki, Business Finland.

Kauppayhdistyksen muut tilaisuudet

23.8. järjestettiin lounastilaisuus yhteistyössä Suomi – Korean Tasavalta-yhdistys ry:n kanssa paikkana Suomalainen Klubi, Helsinki. Lounastilaisuuden puhujavieraana oli Suurlähettiläs Eero Suominen. Tilaisuutta isännöivät yhdistysten puheenjohtajat Matti Vinha ja Kari Heliö. Paikalla oli 10 vierasta.

22.10. järjestettiin esitelmätilaisuus ja illallinen Korea Housessa. Paikalla oli 8 henkeä.

27.11. järjestettiin Aasia (Kiina, Hongkong, Japani, Korea, Asean ja Intia) ja Australia kauppayhdistysten glögitilaisuus. Tilaisuudessa puhui Tiina Mikkonen, Finlaysonilta.

Lisäksi kauppayhdistyksen jäsenille lähetettiin kutsuja yhteistyötahojen tilaisuuksiin kuten:
7.6. Suomi- Korean Tasavalta Yhdistyksen ”Korea Golf Tournament 2018”.

TALOUS

Yhdistyksen jäsenmaksu yrityksille oli kertomusvuonna 180,- euroa ja henkilöjäsenmaksu 50,- euroa.
Uusilla jäsenillä oli mahdollisuus liittyä jäseneksi kahdeksi vuodeksi (2018-2019), jolloin jäsenmaksun suuruus oli 330,- euroa.
Jäsenmaksutulot olivat 5.260,00 euroa. Tilikauden alijäämä oli -80 euroa.

STIPENDITOIMINTA

Vuonna 2018 kauppayhdistys ei myöntänyt stipendejä.

Helsinki, huhtikuu 2019