Jo kaksi kertaa Pakistanissa järjestetty Finland-Pakistan Business Summit -tilaisuus laajenee nyt pohjoismaiseksi. Tapahtuma on kerännyt kahtena aikaisempana kertana yhteen 300 osallistujaa, 150 pakistanilaista ja neljäkymmentä suomalaisyritystä ja nyt luvassa on vielä enemmän suoria kontakteja ja uutta kauppaa. Kahden aikaisemman tapahtuman aikana suomalaisyritykset ovat myös saaneet uusien kontaktien ja markkinaymmärryksen lisäksi aivan konkreettista kauppaa, joten tapahtuma toimii kuten on suunniteltukin. Nyt lisätään näkyvyyttä ja kiinnostavuutta Pakistanissa pohjoismaalaisella otteella: enemmän kontakteja, enemmän mahdollisuuksia kauppaan!

Pakistanin suurimmat haastee liittyvät kahteen megatekijään: puhdas vesi ja energia, molemmat suomalaisen ja pohjoismaalaisen osaamisen ydinalueita. Kasvavalla markkinalla on kysyntää myös mm. koulutukselle sekä elintarvikkeille, laajoja infraprojekteja on menossa ympäri maata, maanviljelyä ja ruokatuotantoa pitää kehittää ja paljon muuta. Tilaa on myös laadukkaille ja korkealuokkaisille tuotteille. On myös syytä muistaa, että Pakistaniin yrityskenttä on varsin laaja ja maassa on myös monia yrityksiä, jotka eivät osta esim. mitään kiinalaista tuotantoa vaan ovat valmiita maksamaan laadusta, joita suomalaisilta ja pohjoismaisilta yrityksiltä tietävät saavansa.

Nordic Pakistan Business Summit 2016 järjestetään Lahoressa, Pakistanin kulttuurin, talouden ja viihteen pääkaupungissa 7.-9. helmikuuta 2016.
Tapahtuman nettisivu löytyy täältä: http://nordicpakistanbusiness.com/
Sivu on englanniksi, joten sen voit tarvittaessa toimittaa kollegoillesi muilla kielialueilla.

Rekisteröinti aukeaa 05.10, jolloin nettisivulla myös tiedot majoituksesta, lennoista ja muista kustannuksista. Rekisteröityminen on auki marraskuun 20. päivään asti ja heti kun olemme vastaanottaneet rekisteröintisi aloitamme myös osallistumisesi valmistelun. Tällä kertaa keräämme kaikkien osallistuvien yritysten tiedot, kiinnostuksen aiheet ja alueet yhteen ja kaikki osallistujat pääsevät näin valmistelemaan tapaamisia jo hyvissä ajoin itse tapahtumaa.

Ja jos olet kiinnostunut toimimaan yhteistyökumppanina niin siitäkin löydät lisätietoja tapahtuman nettisivulta.

Annan mielelläni lisätietoja Pakistanista ja tuon valtavan lähes 200 miljoonan asukkaan markkinan mahdollisuuksista:
Wille Eerola, puheenjohtaja, Finland Pakistan Business Council
Puh. 040-531 6720
wille.eerola@fpbc.fi
www.fpbc.fi