Aika: 28.9.2021 klo 12 – 14 
Paikka: Ravintola Katajanokan Kasino, Seilori-kabinetti, Laivastokatu 1, 00160 Helsinki

Tervetuloa Suomi-Keskisen Itäeuroopan maiden kauppayhdistyksen lounaalle.

Lounaan alussa Puolan suurlähettiläs Piotr Rychlik pitää esitelmän Puolan taloudellisesta ja poliittisesta tilanteesta, minkä jälkeen nautimme lounaan ja jäsenillä on mahdollisuus keskustella suurlähettilään kanssa. Kieli on englanti.

Kauppayhdistyksen jäsenille lounas on maksuton, mutta vaatii rekisteröinnin 24.9.2021 mennessä tästä.

Noudatamme koronasääntöjä tilaisuutta järjestäessämme.

Piotr Rychlik valmistui oikeustieteestä Warmian ja Mazuryn yliopistosta, jossa hän vuonna 2013  suoritti oikeustieteiden tohtorin tutkinnon. Vuodesta 2007 hän toimi Warmian ja Mazuryn yliopiston aineellisen rikosoikeuden ja rikkomuslain laitoksen luennoitsijana oikeus- ja hallintotieteen tiedekunnassa. Hän suoritti diplomaatti- ja konsuliharjoittelun ja harjoittelujaksoja Puolan suurlähetystössä Washingtonissa ja Puolan pääkonsulaatissa Chicagossa. Vuodesta 2009 hän työskenteli ulkoministeriön oikeus- ja sopimusosastolla, jossa hänen vastuualueenaan olivat terrorismin ja kansainvälisten pakotteiden oikeudelliset näkökohdat sekä diplomaattista omaisuutta ulkomailla koskevat asiat. Vuodesta 2016 hän toimi ulkoministeriön oikeus- ja sopimusosaston varajohtajana ja helmikuusta 2018 syyskuuhun 2019 sen johtajana.

Työskennellessään ulkoministeriössä hän edusti Puolaa suurten kansainvälisten järjestöjen kuten YK:n, EU:n, Euroopan neuvoston ja Kansainvälinen siviili-ilmailujärjestön foorumeilla. Hän toimii myös Puolan valtuuskunnan jäsenenä ja puheenjohtajana monissa kahden- ja monenvälisissä neuvotteluissa.

Naimisissa, puhuu englantia ja italiaa.
Lähde: https://www.gov.pl/web/suomi/suurlahettilas