Arvoisat Suomi-Turkki kauppayhdistyksen jäsenet,

Suomen ja Turkin välinen kauppa on historiallisesti korkeimmalla tasollaan: viime vuonna kauppa kasvoi 24% saavuttaen liki EUR 2 miljardin rajan. Team Finland Turkki on asettanut tavoitteekseen EUR 3 miljardin kahdenvälinen kauppa vuoteen 2024 mennessä.

Kasvumahdollisuuksia nähdään erityisesti vihreän siirtymän ja digitalisaation saralla. Näitä teemoja korostettiin kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnarin johtaman 19 suomalaisyrityksen delegaation vierailulla Ankaraan ja Istanbuliin kesäkuun alussa. Vierailulla syvennettiin yhteistyötä ja löydettiin uusia avauksia erityisesti energia-, ICT-, rakennus-, tekstiili- ja terästeollisuudessa. (lue lisää ministerivierailusta täällä)

Yhdistyksellä on jäsentensä lisäksi Turkissa silminä ja korvina elintärkeät yhteistyökumppanimme, Suomen suurlähetystö Ankarassa sekä kattava kunniakonsuliverkostomme. Kauppayhdistyksellä on kunnia kutsua teidät tapaamaan näitä toimijoita:

Suurlähettiläs Ari Mäki, Suomen Ankaran suurlähetystön kansainvälisen liiketoiminnan erityisasiantuntija Joona Selin, sekä Suomen Kayserin kunniakonsuli Murat Sert.

Aika: Keskiviikko 31.8.2022 klo 8:30 – 10:30

Paikka: Mannerheim-sali, WTC-Helsinki, Aleksanterinkatu 17, Helsinki

OHJELMA

8:30 Aamukahvit ja pientä suolaista
9:00 Alkusanat, Daniel Vahtera, puheenjohtaja, Suomi-Turkki kauppayhdistys
9:05 Turkin talouden nykytilanne, suurlähettiläs Ari Mäki, Ankaran suurlähetystö
9:25 Suomen ja Turkin väliset kauppamahdollisuudet, erityisasiantuntija Joona Selin, Ankaran suurlähetystö
9:45 Honorary Consul’s perspective in Finland-Turkey business opportunities, Murat Sert, Honorary Consul of Finland in Kayseri
10:05 Kysymyksiä ja keskustelua
10:30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan tapaamiseen 26.8.2022 mennessä tästä.

TERVETULOA!

Suomi-Turkki kauppayhdistys
Daniel Vahtera
Puheenjohtaja

Lisätietoja: ville.vuorensola(a)chamber.fi

Lue lisää täältä.