HEILLÄ ON YKSI UNELMA…

PAREMPI TULEVAISUUS.

HE TULEVAT KÖYHISTÄ PERHEISTÄ

JA TODELLA HUONOISTA OLOSUHTEISTA…

MUTTA HEILLÄ ON USKOMATON LAHJAKKUUS…

HEILLÄ ON INTOHIMO…

JALKAPALLO.

ME ANNAMME HEILLE AVAIMET

TÄMÄN UNELMAN TOTEUTTAMISEEN

ETSIMME YHTEISTYÖKUMPPANEITA KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ TUKEVAAN PROJEKTIIMME GHANASSA

Propillers Soccer Academy on köyhille, mutta lahjakkaille nuorille suunnattu jalkapalloakatemia Ghanassa. Haluamme antaa nuorille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen. Nämä nuoret tulevat todella köyhistä perheistä. Monet ovat orpoja. Heillä ei ole mahdollisuutta saada tarpeeksi ruokaa, ei mahdollisuutta käydä koulua ja he ovat vaarassa päätyä kaduille ja huumeiden pariin. Mutta heillä kaikilla on valtava lahjakkuus ja intohimo: jalkapallo. Tarjoamme näille nuorille akatemian ilmaiseksi. Asumisen, ruuan, vaatteet, koulunkäynnin ja arvostetun ammattilaisvalmentajan, joka valmentaa heitä joka päivä. Ensimmäiset huippulahjakkuudet ovat valmiita lähtemään Eurooppaan näyttämään taitonsa tämän vuoden aikana.

Meillä on tavoitteena perustaa samanlainen akatemia myös köyhistä oloista tuleville tytöille. Heillä on vielä huonommat mahdollisuudet parempaan tulevaisuuteen kuin pojilla. He ovat vaarassa päätyä jo nuorena prostituutioon, ei toivottuihin raskauksiin ja huumeisiin. Heillä on myös vielä heikommat mahdollisuudet koulunkäyntiin. Koska kaikille urheilu ei ole intohimo, haluamme kouluttaa tyttöjä myös muihin ammatteihin kuten vaatesuunnittelijoiksi, kampaajiksi ja meikkaajiksi. 

Tulemme myös tulevaisuudessa rakentamaan Ghanan köyhemmälle alueelle omat tilat sekä poikien että tyttöjen akatemialle (tällä hetkellä toimimme vuokratiloissa), useampia jalkapallokenttiä, majoitustilat vierailijoille, ravintola, oma koulu, oma terveysasema (köyhillä seuduilla on aivan liian pitkä matka lähimpään terveysasemaan), maatila (jossa viljelemme mahdollisimman paljon vihanneksia ja hedelmiä ruuan valmistukseen). Haluamme myös tarjota mahdollisuuden esim. eurooppalaisille valmentajille, kykyjenetsijöille, vapaaehtoisille opettajille ja terveydenhuollon ammattilaisille tulla luoksemme ja majoittua tiloissamme.

Ghana on turvallinen maa, jossa asuu ja työskentelee paljon eurooppalaisia. Siellä olisi myös paljon mahdollisuuksia monille suomalaisille tuotteille ja osaamiselle.

Lisätietoja

Susanna Ojanperä
susanna.ojanpera@netikka.fi