Singapore tunnetaan vakaasta liiketoimintaympäristöstään, yritysystävällisestä sääntelystä ja keskeisestä asemastaan Kaakkois-Aasian ytimessä. Monelle yritykselle maa toimii porttina alueen laajemmille markkinoille. Monien mittarien mukaan maa on maailman kilpailukykyisimpien talouksien joukossa. Singapore on vakaa ja lupaava sekä kilpailukykyinen kohde suomalaisille yrityksille ja sijoittajille. Meillä on ilo kutsua Teidät kuulemaan Singaporen mahdollisuuksista sekä suomalaisia menestystarinoita.

Tilaisuudessa suurlähettiläs Juha Markkanen tuo tervehdyksensä Singaporen ajankohtaisesta tilanteesta ja Suomen suurlähetystön erityisasiantuntija (kaupalliset asiat, innovaatiot ja investoinnit) Irma Ylikangas alustaa Singaporen liiketoimintaympäristöstä ja mahdollisuuksista. Kuulemme myös kaksi tarinaa suomalaismenestyksestä Singaporessa: Jukka Uskonen RELEX:stä ja Kari Punnonen Wärtsilästä kertovat yritystensä kokemuksista maassa.

Aika: perjantai 2.2.2024, klo 8:30-10:30 Suomen aikaa
Paikka: Keskuskauppakamari, Alvar Aallon katu 5C, Helsinki ja Microsoft Teams

Tilaisuus on kaikille avoin hybriditilaisuus ja edellyttää ennakkoilmoittautumista.
Kahvitarjoilu tarjotaan kaikille tilaisuuteen paikan päälle tuleville.


OHJELMA (ajat annettu Suomen ajassa) 8.30 Aamukahvitarjoilu paikan päällä oleville
9.00 Tervetuloa, Jani Kaulo, Suomi-Kaakkois-Aasia kauppayhdistyksen puheenjohtaja
9:05 Singaporen liiketoimintaympäristö ja mahdollisuudet, Irma Ylikangas, erityisasiantuntija (kaupalliset asiat, innovaatiot ja investoinnit)Counsellor, Suomen Suurlähetystö, Singapore
9:30 Yrityspuheenvuoro: RELEX, Jukka Uskonen, VP CPG Sales
9:50 Yrityspuheenvuoro:  Wärtsilä, Kari Punnonen, Business Director, Energy
10:10 Suurlähettiläs Juha Markkasen tervehdys
10:15 Kysymyksiä ja keskustelua
10:30 Tilaisuus päättyy