Aika: torstai 23.11.2023, klo 8:30-10:30
Paikka: Keskuskauppakamari, Alvar Aallon katu 5C, Helsinki

Menestystarinoita Kaakkois-Aasiasta

Thaimaa, yksi Kaakkois-Aasian helmistä, hurmaa monimuotoisuudellaan. Maa tarjoaa houkuttelevan ympäristön liiketoiminnalle monilla sektoreilla. Vahva talous, strateginen sijainti Kaakkois-Aasiassa ja kasvava kuluttajakunta tekevät maasta potentiaalisen markkinan suomalaisille yrityksille. Matkailu, kestävät ratkaisut ja energia ovat vain muutamia alueita, joilla Thaimaan markkinat tarjoavat kasvupotentiaalia. Jos Thaimaa kiinnostaa muutenkin kuin turistikohteena, tule kuulemaan sen markkinamahdollisuuksista tiistaina 24.10.!

Jyri Järviaho, Suomen suurlähettiläs Thaimaassa, alustaa tapahtuman lyhyillä avaussanoilla. Kai Tuorila, kaupallinen erityisasiantuntija Suomen edustustossa Bangkokissa, kertoo ajankohtaisista liiketoimintamahdollisuuksista ja Thaimaan erityispiirteistä. Tämän lisäksi kuulemme kaksi inspiroivaa tarinaa Thaimaan markkinoilla toimimisesta. Heikki Vartia Hei School (Heikki Vartia) ja Oivan Group kertovat heidän kokemuksistaan maassa.


Tilaisuus pidetään läsnätilaisuutena ja on avoin kaikille mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Pyydämme ilmoittautumiset 19.11.2023 mennessä linkin takaa löytyvää lomaketta käyttäen.

Ohjelma (ajat annettu Suomen ajassa)

8:30 Kahvitarjoilu
9:00 Suomi-Kaakkois-Aasia kauppayhdistyksen puheenjohtaja Jani Kaulo avaa tilaisuuden
9:05 Suurlähettiläs Jyri Järviahon tervehdys
9:10 Kai Tuorila, Thaimaan liiketoimintamahdollisuudet ja erityispiirteet.
9:40 Heikki Vartia, Hei School:n menestys Thaimaassa
10:00 Oivan:n tarina Thaimaassa
10:20 Q&A

TERVETULOA!