kaakkois-aasia

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen jäsenwebinaariin, jonka aiheena on Indonesia ja sen tarjoamat mahdollisuudet suomalaisyrityksille. 

Aika: Keskiviikko 2.2.2022 klo 9.00 – 10.00
Paikka: Microsoft Teams webinaari
Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa. 

Puhujina webinaarissa toimii pitkän linjan Kaakkois-Aasian liiketoiminnan osaaja Pekka Hemmi Nordic Ventures Groupista, jonka vuosia kestänyt järjestelmällinen työ on luonut menestyvän liiketoiminnan Indonesiaan huoltoverkostoineen. Saamme kuulla Nordic Venturesin kokemuksia ja oppeja Indonesian markkinoilta – mitä kannattaa ottaa huomioon liiketoimintaympäristön sekä tuotteen/palvelun kannalta.

Toisena puhujana on Indonesian markkinoilla aloittelevan yrityksen toimitusjohtaja Windi Muziasari Resistomapista. Indonesiasta Suomeen muuttaneena hänellä on jo toimintaympäristön tuntemusta, mutta silti Suomesta uudelle markkinalle meno on tuottanut yllätyksiä. Windi avaa Resistomapin kokemuksia, mitä pieni yritys on kohdannut matkalla uudelle markkinalle.

Ohjelman aloittaa suurlähettiläs Jari Sinkarin katsaus Indonesian tämänhetkiseen tilanteeseen, ja lopettaa Business Finlandin Nina Jacoby, joka kertoo Team Finlandin suunnitelmista alkavalle vuodelle.

OHJELMA

9.00 Tervetuloa, Jani Kaulo, Puheenjohtaja, Suomi-Kaakkois-Aasia kauppayhdistys
9.05 Katsaus Indonesiaan, Jari Sinkari, Suomen suurlähettiläs Jakarta
9.15 30 vuotta PKT yritysten edunvalvontaa Indonesiassa – kokemuksia Pekka Hemmi, Nordic Ventures Group
9.35 The journey has started – experiences in entering the Indonesian market, Windi Muziasari, Resistomap
9.50 Team Finland Indonesian suunnitelmat 2022 ja mahdollisuudet uuden pääkaupungin rakentamisprojekteissa, Nina Jacoby, Business Finland Jakarta
10.00 Kysymyksiä ja keskustelua
10.15 Tilaisuus päättyy

ILMOITTAUTUMINEN

Pyydämme ilmoittautumiset 31.1.2022 mennessä tästä.
Tilaisuus on tarkoitettu kauppayhdistyksen jäsenille ja jäsenyydestä kiinnostuneille