shutterstock_230057902

Uusia tuulet puhaltavat Argentiinassa.  Etelä-Amerikan toiseksi suurin talous tekee väkevää ”paluuta maailmaan” pitkään jatkuneen taloudellisen eristäytymisen jälkeen. Presidentti Mauricio Macrin business-myönteinen hallitus pyrkii kehittämään maata määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti. Argentiinan talouden avautuminen sekä vuosikymmenen patoutunut investointitarve energiasektorilla, infrastruktuurissa, kommunikaatio-sektorilla ja digitaalisissa ratkaisuissa luo paljon uusia kaupallisia mahdollisuuksia myös ulkomaisille yrityksille.

Uruguay on yksi Etelä-Amerikan vakaimpia valtioita, jossa suomalaisten yritysten on ollut hyvä ja helppo tehdä kauppaa. Uruguayssa ovat Suomen suurimmat investoinnit ulkomailla, ja metsäsektorin yhteistyö on toiminut erinomaisesti. Metsäsektorin lisäksi Uruguay tarjoaa mahdollisuuksia ainakin biotalouden, kommunikaatioteknologian sekä  koulutuksen aloilla.

Mukana esittelyssä ovat myös Finpron Latin American Trade Comissioner Matti Landin (Sao Paolo), Finnveran Latinalaisesta Amerikasta vastaava aluepäällikkö Mika Relander sekä ulkoministeriön Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen yksikön edustajia.

Argentiinan ja Uruguayn esittely on osa Team Finland –kumppanien jalkautumista maakuntiin ja Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen markkinoiden tunnetuksi tekemistä suomalaisille yrityksille.

 

Aika                 perjantaina 17.2.2017 klo 14 – 16

Paikka             Marskin Sali, WTC Helsinki, Aleksanterinkatu 17, 2. krs.

Ilmoittautumiset viimeistään 14.2.2017 mennessä
https://www.lyyti.in/Suurlahettilas_Teemu_Turunen_Helsingissa_9836