Singapore on Kaakkois-Aasian alueen taloudellinen tähti. Singapore on rakentanut maailmanluokan teknologiateollisuuden ja haluaa edelleen olla johtava maa uusien teknologioiden kehittämisessä ja käyttöönottamisessa. Innovation Partner for Impactin (IPI) järjestämä TechInnovation tarjosi mahdollisuuden tulla tutustumaan uusiin teknologioihin ja innovaatioihin. Tämän vuoden teemoina olivat kestävä kehitys, terveys ja hyvinvointi sekä tekoälyn ratkaisut terveydenhuollossa. Yli 40 näytteilleasettajaa kuudesta maasta esitteli yli 140 innovaatiota usealta eri alueelta.

Singapore on Kaakkois-Aasian merkittävin finanssikeskus. Kuva: Pihla Eskola.

Suomen Singaporen suurlähetystö osallistui yhteisellä näyttelyosastolla Business Finlandin, Nesteen ja Koneen kanssa TechInnovation –tapahtumaan. Suomen näyttelyosastolla vieraili useita kiinnostuneita messukävijöitä.

Suomen Singaporen suurlähettiläs Juha Markkanen keskustelee Kenneth Limin ja Jukka-Pekka Pasasen kanssa. Kuva: Irma Ylikangas
Tunnelmia Navigating Entry into New Markets -paneelista. Kuva: IPI Singapore

Kolmipäiväinen tapahtuma keräsi yli 5000 osallistujaa seuraamaan paneelikeskusteluja, esityksiä ja vierailemaan näyttelyosastoilla. Suomalaiset ja suomalaisten yritysten edustajat olivat myös hyvin esillä paneeleissa. Nesteen Singaporen jalostamon toimitusjohtaja Kenneth Lim osallistui paneelikeskusteluun Business Opportunities Powered by Sustainable Innovations in Southeast Asia -keskustelussa ja suurlähetystön Team Finlandin kansainvälisen liiketoiminnan ja innovaatioyhteistyön asiantuntija Irma Ylikangas oli panelistina Navigating Entry into New Markets -keskustelussa.

Navigating Entry into New Markets -panelistit. Kuva: IPI Singapore

Lisätiedot:
irma.ylikangas(a)gov.fi
TechInnovation –verkkosivut: https://press.techinnovation.com.sg/

*) IPI on Enterprise Singaporen tytäryhtiö ja keskittyy innovaatioiden edistämiseen.