Suomalais-Latinalaisamerikkalainen kauppayhdistys – Finland-Latin America Business Association

Lippuja

Suomalais-Latinalaisamerikkalaisen kauppayhdistyksen tavoitteena on edistää Suomen ja Latinalaisen Amerikan maiden välistä kauppaa ja investointeja. Yhdistys on erinomainen eri toimijoiden verkottumispaikka. Yhdistys järjestää erilaisia tilaisuuksia ajankohtaisista aiheista ja välittää ajankohtaista tietoa Latinalaisen Amerikan maiden taloudesta ja liiketoimintamahdollisuuksista. Yritys- ja henkilöjäsenet ja yhteisöjen edustajat, joilla on liikeyhteyksiä tai muuta kiinnostusta Latinalaisen Amerikan maita kohtaan, ovat tervetulleita yhdistyksen jäseniksi. Yritysten jäsenyys ei ole sidottu tiettyyn henkilöön, vaan kaikki kiinnostuneet samasta yrityksestä voivat osallistua yhdistyksen tilaisuuksiin.
Jäsenmaksu vuonna 2019 on
 200 euroa yrityksiltä ja 50 euroa henkilöjäseniltä. Ensimmäinen vuosi on jäsenille maksuton.

Puheenjohtaja Kirsi Seppäläinen

Sihteeri Anne Hatanpää, anne.hatanpaa@chamber.fi, puh. 050 320 9539

ELAN (European and Latin American Business Services and Innovation) -verkoston jäsen – lue lisää täältä. ja ELAN:n videoita voi katsoa täältä.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAIS-LATINALAISAMERIKKALAISEN KAUPPAYHDISTYKSEN TOIMINTAAN!

Lippuja