10.10.2016
Colombo, Sri Lanka
Sri Lanka
Tapahtuman kuvaus:
Esittelemme yrityksesi Sri Lankassa Doing Business with Finland – seminaarissa. Doing Business with Finland – seminaarit avaavat suoria liikeneuvotteluja suomalaisyritysten ja kehittyvien maiden yritysten välille. Vuoden 2016 seminaarit käynnistyvät ja nyt on vuorossa Sri Lanka.

Seminaari järjestetään 10–12.10.2016 Colombossa. Yrityksen tuote-esitteet tai kumppanuusaloitteen voi lähettää Finnpartnershipin mukaan lyhyesti esiteltäväksi seminaarissa. Helpoiten seminaareissa yhdistyvät aloitteet, joissa suomalaistuotteelle etsitään paikallista edustusta tai jakelukanavaa.

Jos haluat tuotteesi esille, lähetä siitä 2 (kaksi) powerpointdian mittainen esittely Finnpartnershipiin. Diassa täytyy olla:

1) tuotteen kuva tai esim. palvelun havainne kuva ja lyhyt esittely
2) Yrityksen nimi ja yhteyshenkilön yhteystiedot (tähän ei riitä webbisivu). Yhdistämme keskustelut aina henkilökohtaisesti ja yhteydenottoihin täytyy olla valmis vastaamaan.
3) Määrittely millaista kumppania haetaan

Lähetä diat sähköpostilla viimeistään 28.9.2016 Finnpartnershipiin: henrietta.livman@finnpartnership.fi. Voit myös tuoda tai lähettää yrityksesi esitteitä jaettavaksi seminaareissa (max. 50 kpl) osoitteeseen Uudenmaankatu 16 A, 00121, Helsinki.