Varova – Etelä-Korean logistiikka suomalaisen kumppanin avulla

Varova on suomalainen perheyritys, joka tarjoaa kansainvälisiä kuljetus- ja huolintapalveluita yhteistyössä maailmanlaajuisen logistiikkaverkostonsa kanssa. Varovalla työskentelee noin 100 logistiikan ja huolinnan osaajaa, jotka auttavat vienti- ja tuontiyrityksiä löytämään kustannustehokkaimmat kuljetusratkaisut huomioiden lähetysten ominaisuudet sekä aikataulu- ja asiakirjavaatimukset.

Varova toimii Koreassa yhteistyössä arvostettujen paikallisten huolintaliikkeiden kanssa, joka takaa luotettavan ja sujuvan toimitusketjun. Ota yhteys Varovaan jo toimitusten suunnitteluvaiheessa.

Vienti Etelä-Koreaan
Varovan vientiosasto järjestää toimituksia sekä meri- että lentorahtina. Tarjoamme kuljetuksia pienistä, muutaman kartongin lähetyksestä aina mittaviin projektikuljetuksiin asti.

Tuonti Etelä-Koreasta
Koreassa järjestelyt hoituvat sujuvasti Varovan yhteistyökumppanin avulla. Tavaran saavuttua Suomeen Varovan tuontihuolintatiimi hoitaa tullauksen Suomeen ja järjestää toimituksen perille.

Kuljetusmuodot
Merikuljetukset Suomen ja Etelä-Korean välillä kestävät noin 6-8 viikkoa. Merirahtina kulkee sekä kappaletavaraa (LCL) että täysiä kontteja (FCL). Merirahti on yleensä edullisin kuljetusmuoto, kun kuljetettavaa on vähintään yksi kuutiometri tai useampia satoja kiloja.

Täysille konteille voidaan selvittää myös meri-junarahdin yhdistelmää. Suoria junayhteyksiä Suomen ja Etelä-Korean välillä ei toistaiseksi kulje.

Lentorahti Suomen ja Etelä-Korean välillä kulkee yleensä noin viikossa. Lentorahdissa Varova voi tarjota rahtia sekä suorilla yhteyksillä Helsingistä Souliin ja Busaniin, että vaihtoehtoisilla reitityksillä Euroopan ja Aasian kautta.

Kansainvälisen kaupan toimituslausekkeet
Ulkomaan tavarakaupassa on tärkeää, että viejä lähtömaassa ja ostaja tuontimaassa sopivat kaupan toimitusehdosta, joissa määritellään kustannusten, toimenpiteiden ja riskin jakautuminen. Yleisimmin näissä käytetään Incoterms 2010- ehtoja.

Lue lisää Incoterms 2020 -toimituslausekkeista täältä.

Yhteystiedot
Varova Oy
Hermannin rantatie 6-8
00580 Helsinki

myynti(ae)varova.fi
Puh. 09 773 96 300

Yhteyshenkilö
Samuel Söderström
Network Manager
Puh 09 773 96 492
GSM 050 3466566
samuel.soderstrom(ae)varova.fi
www.varova.fi