Kimchi – on kiinankaalista tai muista kasviksista hapatettu korealainen ruokalaji. Tulisuuden ja punaisen värin kimchi saa mausteista, kuten chileistä. Kimchi on osa korealaista identiteettiä ja kansallisruoka.
Bulgogi – marinoitua lihaa ja tuoreita vihanneksia, jotka kypsennetään itse pöytägrillissä ja kääritään salaatinlehteen.
Bibimbap – tyypillinen riisiruoka, joka sisältää viipaloitua lihaa ja vihanneksia.
Kimmari – uppopaistettuja nuudeli-merilevärullia.
Gimbap – korealainen ruoka, jossa keitetty riisi ja useat muut ainesosat on rullattu gimiin, kuivattuihin merileväarkkeihin.
Korealaista paistettua kanaa – mehukasta kanaa ohuella, rapealla kuorella.
Bibim naeng myun – korealainen kylmä nuudeliannos ohuista, hieman sitkeistä tattarinuudeleista.
Sikhye – perinteinen eteläkorealainen makea jälkiruokajuoma, joka on tehty mallasjauheesta ja riisistä.
Soju – paikallinen alkoholijuoma.
Olut – paikallisia merkkejä on useita.