Suomalais-Latinalaisamerikkalainen kauppayhdistys – Finnish-Latin American Trade Association

Lippuja

Suomalais-Latinalaisamerikkalainen kauppayhdistys toimii Suomen ja Latinalaisen Amerikan välisen kaupallisen, teknisen ja näihin liittyvän yhteistyön kehittämiseksi. Yhdistys järjestää kokouksia sekä esitelmä- ja tilannekatsaustilaisuuksia ajankohtaisista aiheista.

Yhdistyksen jäseniksi voidaan ottaa sekä yksityisiä henkilöitä että yrityksiä ja muita yhteisöjä, joilla on liikeyhteyksiä tai muuta kiinnostusta latinalaiseen Amerikkaan.

Yhdistys saa tulonsa jäsenmaksuista. Jäsenmaksu yrityksille vuonna 2017 on 150 euroa ja yksityisille 30 euroa. Yritysten jäsenyys kauppayhdistyksessä ei ole sidottu tiettyyn henkilöön, vaan kaikki kiinnostuneet samasta yrityksestä ovat tervetulleita kauppayhdistyksen tilaisuuksiin.

TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAIS-LATINALAISAMERIKKALAISEN KAUPPAYHDISTYKSEN TOIMINTAAN!

Lippuja